Noordkaap Challenge

De ultieme charity trip naar de noordelijkste spot van Europa. High-five met de Kerstman, kruis de arctic circle, ga op jacht naar het Noorderlicht en parkeer je bolide op de Noordkaap. 

Next Start Noordkaap Challenge: 
Welkom vanaf 8:00 uur, startschot om 9:00 uur

Vrijdag 8 december
Restaurant KAAP 
IJdijk 10, Amsterdam


CLAIM JE PLEK IN DE 2024 EDITIE
6 t/m 18 december

Sign-up now

TEAM SPOTTEN

VANAF VRIJDAG 8 DECEMBER ZIJN WE ONDERWEG NAAR DE NOORDKAAP EN ELK TEAM HEEFT EEN TRACKER IN HET DASHBOARDKASTJE GEGOOID. WIL JIJ WETEN WAAR ZE UITHANGEN  VOLG ZE DAN VIA DE ARCTIC MAP VANAF VRIJDAGOCHTEND 8 DECEMBER 09:00 UUR. UPDATES VIND JE OOK OP DE INSTAGRAM PAGINA VAN NOORDKAAP CHALLENGE

ARCTIC MAP

Frequently asked questions

Ga op jacht naar het Noorderlicht

Het Noorderlicht is LASTIG TE BEVATTEN MAAR HEERLIJK OM ERONDER TE STAAN. DIT IS ZWAAR BUCKET LIST MATERIAAL DAT DE TEAMS AFGELOPEN EDITIES HEBBEN KUNNEN AFVINKEN. DE ENE KEER HEFTIGER DAN DE ANDERE KEER. DE PERFECTE MIX IS MIDDENIN OF RONDOM EEN actieve zonnestorm EN EEN STRAK WOLKELOZE LUCHT.

De teams sturen naar het noordelijkste puntje van Europa, zodra ze de artic circle kruisen gaat de lucht meestal dansen om jou het zoveelste sterkte verhaal te geven. Join de camera crew in de nacht op jacht naar de perfecte spot voor het vastleggen van het noorderlicht!

 

PARTNERS

 

FRIENDS

 

SUPPORT 

 

 

 

VILLA
GRAFICA

WRAP MANIACS

AVERY DENNISON

BUTCHER OF BLUE

WE INSURE

VIKING LINE

 

COPYPARTNERS 

NORDKAPP VISITOR CENTRE