Tell me more

Sinds 2004 organiseren we de beste roadtrips naar de mooiste plekken op deze wereld. In 2011 hebben we de eerste Noordkaap Challenge afgetikt. Een bizar mooie roadtrip naar het meest noordelijke puntje van Europa, met onderweg highlights zoals het magische noorderlicht, de Noordkaap Globe, husky honden rides, de Kerstman en meer!

Onderweg tikken de teams opdrachten af, waarmee ze geld ophalen voor het goede doel. Dit alles in december, vlak vóór de kerstdagen. En voor iedereen die niet veel tijd heeft voor de voorbereiding is dit een echte plug & play challenge waarvoor je vandaag inschrijft en morgen (oké, overmorgen) je gear op orde kunt hebben. De sterke verhalen krijg je er automatisch bij.  

Om mee te doen: pak of leen een auto, het maakt niet zoveel uit welke, zet er een set winterbanden onder, regel sneeuwkettingen en vervang de motorolie, ruit- en koelvloeistoffen voor lage temperatuur vloeistof en je bent klaar. De Noordkaap Challenge is kort maar krachtig (13 dagen), vraagt een minimale voorbereiding en kan gereden worden door iedereen met een rijbewijs en doorzettingsvermogen. 

Ga jij voor iets extra? Kies dan een bolide met een verhaal of uitdaging. We hebben Eendjes en Volvo Amazons meegehad, die straalden op de foto's en video's én met een beetje creativiteit ook de finish lijn haalden.

Waar en wanneer is de start? 
De eerstvolgende Noordkaap Challenge start op vrijdag 8 december 2023. 

Weet je genoeg en wil je dit niet missen, ga dan direct naar AANMELDEN 

Je zit dan nog nergens aan vast, maar ontvangt meer info en de kans om jouw plek te claimen in de komende editie. Of stuur ons een e-mail en ontvang meer info over de challenge en de aanmeldprocedure.

Wil je ons spreken?
T. +31 (0)6 833 46 757 (op vrijdagen bereikbaar)
E. info@noordkaapchallenge.com