Inschrijven

Get ready for a new challenge. Ook jij kunt eraan geloven, tijd om je in te schrijven! 

Kom uit je comfortzone en neem een maatje mee voor een ultieme ervaring. Tik onderweg (te) gekke opdrachten af voor het goede doel. En als je er toch bent, geniet van de highlights zoals het noorderlicht, de Noordkaap Globe en de fantastische omgeving. Spring op een husky slee, geef de Kerstman een knuffel en bereid je voor op de pre-X-mas Dinner Party! De eerstvolgende editie is van 9-21 december 2022.

Er geldt een maximum aantal teams en er is véél animo, dus meld je snel aan! Je zit dan nog nergens aan vast, want pas na ontvangst van het inschrijfgeld is een startnummer verzekerd. 

Wil je graag eerst meer info en een overzicht van alle kosten in je mailbox krijgen, stuur dan een berichtje naar info@noordkaapchallenge.com.

JA, Ik GA MEE MET de noordkaap challenge!

TEAM CAPTAIN

Teamgenoot 1




  

Teamgenoten

Teamgenoot 2



  

Teamgenoot 3



  

Teamgenoot 4



  

Betaalwijze

Als de factuur voor deelname is betaald wordt jouw startplek bevestigd. Het is mogelijk de factuur op naam van je bedrijf te ontvangen, stuur ons in dat geval een mail op info@noordkaapchallenge.com en we pakken het op.

Wil je er eerst nog verder induiken of heb je vragen over inschrijven? Neem contact op via info@noordkaapchallenge.com of bel ons op 06-833 46 757.