Inschrijven

Get ready for a new challenge. Ook jij kunt eraan geloven, tijd om je in te schrijven! 

Kom uit je comfortzone en neem een maatje mee voor een ultieme ervaring. Tik onderweg (te) gekke opdrachten af voor het goede doel. En als je er toch bent, geniet van de highlights zoals het noorderlicht, de Noordkaap Globe en de fantastische omgeving. Spring op een husky slee, geef de Kerstman een knuffel en bereid je voor op de pre-X-mas Dinner Party! De eerstvolgende editie waarvoor je kunt aanmelden is van 8-20 december 2023.

Er geldt een maximum aantal teams en er is véél animo, dus meld je snel aan! Je zit dan nog nergens aan vast, want pas na ontvangst van het inschrijfgeld is een startnummer verzekerd. 

Wij zijn geen reisbureau, het inschrijfgeld is exclusief overnachtingen en reis- en verblijfkosten maar inclusief organisatie van de reis, het voorbereiden van alle activiteiten en het selecteren van cabins en hotels onderweg. Wil je graag eerst meer info, stuur dan een berichtje naar info@noordkaapchallenge.com. Op vrijdag zijn we meestal ook telefonisch bereikbaar.

JA, Ik GA MEE MET de noordkaap challenge!

TEAM CAPTAIN

Teamgenoot 1
  

Teamgenoten

Teamgenoot 2  

Teamgenoot 3  

Teamgenoot 4  

Betaalwijze

De inschrijfprocedure is als volgt: je meld je aan als team en ontvangt een factuur voor de eerste termijn (aanbetaling) en verdere toelichting op de inschrijfprocedure. Na ontvangst van de aanbetaling voor jouw team wordt een startnummer toegekend (first come, first serve!). De tweede termijn volgt kort daarna.

Als de factuur voor deelname is betaald wordt jouw startplek bevestigd. Het is mogelijk de factuur op naam van je bedrijf te ontvangen, stuur ons in dat geval een mail op info@noordkaapchallenge.com en we pakken het op.

Wil je er eerst nog verder induiken of heb je vragen over inschrijven? Neem contact op via info@noordkaapchallenge.com of bel ons op vrijdagen op 06-833 46 757.