M-Lite Airlines

TEAM 120

Team members

Jim Vriens
Naomi Verdonschot

Riding a BMW M140ix

Het is werkelijk hartverwarmend om te horen over de Noordkaap Challenge en het fantastische werk dat iedereen gaat verrichten. Het doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar een nieuw geneesmiddel voor kinderkanker neuroblastoom raakt ons diep. Wij kunnen ons goed voorstellen hoe ingrijpend deze ziekte het leven van kinderen en hun families beïnvloedt.

Het besef dat er nog steeds kinderen zijn die vechten tegen neuroblastoom en dat er behoefte is aan nieuwe behandelingen motiveert ons om een steentje bij te dragen. Elk beetje hulp, ongeacht de grootte, kan een verschil maken in het realiseren van doorbraken in de medische wereld. Daarom zijn wij vastberaden om onze steun te tonen, door het avontuur aan te gaan De Noordkaap Challenge.

Het is belangrijk dat we samenwerken om deze kinderen en hun families hoop te bieden en te laten zien dat we om hen geven. Wij zijn er trots op dat we deel uit kunnen maken van deze inspanning en een positieve impact kunnen hebben op het leven van deze jonge patiënten. Onze waardering gaat uit naar degenen die betrokken zijn bij dit nobele streven, en we zijn vastbesloten om een bijdrage te leveren aan de voortgang van het onderzoek en de uiteindelijke overwinning op neuroblastoom.

Laten we samen dit avontuur aangaan en degenen steunen die moedig strijden tegen deze ziekte. Onze steun is vanuit het diepste van ons hart en we kijken ernaar uit om de positieve impact van onze collectieve inspanningen te zien.

Jouw steun is hard nodig, dus kies een bedrag dat bij je past.

Alvast bedankt!

Naomi & Jimmy