De Volrari van superteam el pollo loco

TEAM 112

Team members

Vera Prijn
Casper Voogt

Riding a Volvo V40

GET INVOLVED!

Met onze deelname aan de Noordkaap Challenge willen wij ons inzetten voor Hulphond Nederland.

Overal in Nederland worden hulp- en therapiehonden dagelijks ingezet voor mensen met een fysieke beperking of therapeutische hulpvraag. Dit is alleen mogelijk dankzij de financiële steun van donateurs.  

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De hulphonden van Hulphond Nederland worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren met gedrags- of emotionele problemen, psychiatrische problematiek, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen blijken gebaat bij de inzet van hulphonden. In samenwerking met diverse jeugdzorgcentra heeft Hulphond Nederland hiervoor het unieke therapieprogramma ‘Met Kop en Staart’ ontwikkeld. Zo helpen hulphonden jaarlijks honderden kinderen en volwassenen én hun omgeving aan een betere kwaliteit van leven.  

Hulphond Nederland is van mening dat er geen financiële drempels mogen bestaan voor de aanvragers van een hulphond. Hulphonden stellen ze voor hen dan ook tegen zo min mogelijk kosten ter beschikking. Jouw steun is daarom hard nodig, dus kies een bedrag dat bij je past. Uiteraard zijn wij de beroerdste niet en dagen we je uit om je donatie aan een Challenge te koppelen die wij op onze reis zullen proberen uit te voeren. 

Alvast bedankt!

Vera & Casper


Onze Sponsors

Alette €50

Een ontmoeting met een eland , ik kijk al uit naar de foto!

Mathijs €20

Heel veel plezier en succes!

oma voogt €20

Succes en veel plezier

Michael en Bas €20

Heel veel succes

Bert €10

Go Go Go

Danielle €5

Heel veel succes!

Mariska €10

Veel succes en plezier op jullie reis!

Anoniem €20

De Nachtegalen €50

Geniet en kom veilig weer terug

Luitzen €20

Jeffrey & Anne €100

Heel veel succes! Anne wil graag een foto van een high five met de kerstman. Ik van een sneeuwengel op de Noordkaap.

Evelien Steenland €50

Succes, wat een ervaring wordt dit. Ik ga jullie volgen.

Monique Baten €25

Zet ‘m op Casper en Vera! Heb veel plezier onderweg, kom heel terug en hopelijk halen jullie het streefbedrag voor een prachtig doel!

Herma Verhaaff €20

Super om dit te doen voor stichting hulphond. Heel veel succes Vera en Casper.

Koen chez papa €5