De hekkesluiters

TEAM 111

Team members

Jeroen Reijs
Maarten Hurkens
Casper van Doornen

Riding a Hekkesluitersmobiel

GET INVOLVED!
De meesten van ons in Nederland hebben het gewoon goed: we kunnen op vakantie, kunnen van het leven genieten en onze kids kunnen dat ook. Dat geldt niet voor alle kinderen en dat is niet fair. Kinderen kunnen er niets aan doen waar ze geboren zijn en hoe hun jonge leven ingericht is. Vergeten kinderen zijn overal ter wereld en er is wereldwijd meer ellende dan in ons mooie en rijke Nederland. Daar geven we alle ruim aan in Nederland en dat is goed.

Maar er is ook genoeg ellende dichterbij dan je denkt. En dat willen we helpen tegengaan. Juist omdat het zo tastbaar dichtbij is. Elk kind mag er zijn en heeft recht op een leuke tijd met andere kids! Daar gaan we voor! Team Hekkesluiters gaat rijden naar de Noordkaap voor Het Vergeten Kind! Een lange en barre tocht van 7000 km tot hoog in het noorden, tussen elanden en rendieren.

Hebben we ons doel van €5000,-- behaald, springen we met z’n 3en in een ijswak. Steun ons en geef! We beloven mooie foto’s en.

TO BE CONTINUED!! En ehh, vergeet niet te doneren!!

Jeroen, Casper en Maarten


Onze Sponsors

Anoniem €5

Jeroen, you're my hero.

Tonny €22

Tonny van Hees €80

Vergeten worden dat wil niemand. Dat iemand je verjaardag vergeet of vergeet een afspraak na te komen is al vervelend. Laat staan dat we vergeten dat iedereen wil genieten van het leven! Mooie actie.

Irma €20

Mooi doel. Veel succes!

Bianca €15

Mooie challenge, mooi doel.

vanHclassics €80

Heb veel plezier en maak er een mooie tocht van!

Busje komt zo €135

Jeroen moet zeker springen

Topspace €100

Succes mannen!

Harry de loijer €10

Engeltje maken in de sneeuw direct na het wak springenšŸ˜œ

Anoniem €11

Toon €11

Ongeacht de Challenge afloop.......
Spannend

Anoniem €11

Casper gaat springen!!!!

Anoniem €11

Casper moet springen!