JAAP & AD

TEAM 109

Team members

Jaap Korteweg
Ad Marijnissen

Riding a DEFENDER 4X4

GET INVOLVED!

Hondenvrienden, dat zijn wij. En we zijn met name gek op Border Collies. Daarom rijden wij voor de vereniging BORDERLINECOLLIE. 

Allebei hebben we Border Collies en weten wat dit ras inhoudt. De Border Collie, de herdershond bij uitstek, moet "dienen". Op wat voor manier dan ook nuttig zijn, is voor hem absoluut geluk en een noodzaak. Helaas lukt dit soms niet, denkt men er te makkelijk over en wordt de hond dan gezien als een last of "niet te handelen". 

Dit is de reden dat de BorderLineCollie-vereniging is geboren. Slachtoffer van zijn "goede gezicht" en een bepaald modefenomeen maakt dat er steeds meer BorderCollies geen juist thuis gekregen hebben. De vereniging brengt nu een kleine groep liefhebbers samen die zich met name inzetten voor adopties. 

Maar de vrijwilligers doen meer. Dit kan variëren van kuddetraining, advies van professionals, goede tips van amateurs en vooral pleeggezinnen. Zij die hun deuren en hun hart openen voor onze beschermelingen.

De vereniging Borderlinecollie zorgt er belangeloos voor dat deze honden worden beoordeeld in wat ze nodig hebben en gaat dan op zoek naar een nieuw thuis dat bij de desbetreffende hond past.

Jouw steun is hard nodig, dus kies een bedrag dat bij je past. Alvast bedankt!

Jaap en Ad