Frequently asked questions

Trophies

Wil jij er één binnenhalen?

Dat kan. Het team dat de meest creatieve, coole opdracht aftikt tijdens de challenge, kan de Arctic Trophy winnen! Ligt jouw kracht op een ander vlak, dan kun je ook gaan voor de hoogste score op de Karma-meter. Voorafgaand en tijdens de Noordkaap Challenge kun je jouw charme en overtuigingskracht inzetten om geld op te halen voor het goede doel. Die donaties dragen direct bij aan jouw Karma-meter.

Het is een team-effort

Het is een mooie traditie dat de Noordkaap Challenge teams de wereld een klein beetje mooier maken. Maar er is absolutely no pressure of verplichting om hoge bedragen op te halen, het enige dat we van je vragen is creativiteit en inzet. Kortom, zit jij goed met jouw netwerk of werk je bij een bedrijf dat graag doneert aan het goede doel, ga los. Vraag vooraf aan jouw achterban of ze opdrachten geven tijdens jouw trip die geld opleveren voor 3FM Serious Request.

Welk goede doel?

Traditiegetrouw rijden de Noordkaap Challenge teams voor 3FM Serious Request en daarmee steunen we het Rode Kruis. Maar het is ook mogelijk om een ander doel te kiezen, een project dat jou aanspreekt of waarmee je wellicht een speciale band hebt. De voorwaarde is dat de donaties van jouw team via onze website naar een geregistreerde stichting gaan en de gegevens hiervan bij de organisatie van de Noordkaap Challenge bekend zijn.  

Alle donaties op jouw actiepagina worden opgeteld bij de Noordkaap Challenge cheque 2019!

3FM Serious Request wordt gehouden van 18 tot en met 24 december. Op de laatste dag van de Noordkaap Challenge is er een vossenjacht en gaan de teams op zoek naar een DJ-team dat op de route naar de finish in Nederland ligt om een cheque te overhandigen met de bijdragen van de teams die voor het Rode Kruis hebben gereden.