frequently asked questions

TROPHIES

Wil jij er één binnenhalen?

Dat kan. Het team dat de meest creatieve, coole opdracht aftikt tijdens de challenge, kan de Arctic Trophy winnen! Ligt jouw kracht op een ander vlak, dan kun je ook gaan voor de hoogste score op de Karma-meter. Voorafgaand en tijdens de Noordkaap Challenge kun je jouw charme en overtuigingskracht inzetten om geld op te halen voor het goede doel. Die donaties dragen direct bij aan jouw Karma-meter.

Het is een team-effort

Het is een mooie traditie dat de Noordkaap Challenge teams de wereld een klein beetje mooier maken. Maar er is absolutely no pressure of verplichting om hoge bedragen op te halen, het enige dat we van je vragen is creativiteit en inzet. Kortom, zit jij goed met jouw netwerk of werk je bij een bedrijf dat graag doneert aan het goede doel, ga los. Vraag vooraf aan jouw achterban of ze opdrachten geven tijdens jouw trip die geld opleveren voor 3FM Serious Request.

Welk goede doel?

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om naast het Rode Kruis ook een ander doel te steunen, dat jou aanspreekt. De regel is dat 50% van wat je ophaalt naar het Rode Kruis gaat. Er komen twee grote cheques bij de finish, 1 met de totaalopbrengst van de Noordkaap Challenge voor alle goede doelen bij elkaar en 1 met de bijdrage voor het Rode Kruis. 

Alle online donaties op jouw actiepagina worden opgeteld bij de Noordkaap Challenge cheque voor 3FM Serious Request, zo komen we straks op de totale bijdrage van alle teams.

3FM Serious Request wordt gehouden van 18 tot en met 24 december. De teams van de Noordkaap Challenge overhandigen op 19 december de cheque met het eindbedrag voor het Rode Kruis. De finish locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.