Donate

3FM Serious Request: de Lifeline

Met 3FM Serious Request: de Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. 

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan op een barre tocht door Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij Tivoli Vredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie én natuurlijk de stad waar 3FM Serious Request begon in 2004.

Team 1: Sander Hoogendoorn en Eva Koreman. Zij beginnen samen op Vlieland en lopen via de Afsluitdijk naar Medemblik, Hoorn, Amsterdam, Abcoude en Breukelen richting het hoofdkwartier in Tivoli Vredenburg, Utrecht.

Team 2: Jorien Renkema en Rob Janssen. Zij beginnen in Weert en wandelen via plaatsen als Ginderover, Boxtel, Gilze, Breda, Gorinchem, Lopik en Nieuwegein naar Utrecht.

Team 3: Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen. Zij lopen van plaats naar plaats met als doel om acties en evenementen te ondersteunen.

Zij lopen van plaats naar plaats met als doel om acties en evenementen te ondersteunen. 24 uur per dag maken zij live radio vanuit heel het land en zijn ze via livestreams online en op televisie te volgen.