HET VERGETEN KIND

We leven in een welvarend land. Toch verkeren er in Nederland 100.000 kinderen in diepe nood. Deze vergeten kinderen groeien op zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie, waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of uit huis geplaatst. De trauma’s en diepe wonden tekenen deze kinderen voor het leven: ze voelen zich ongewenst en ongeliefd, geven zichzelf de schuld van hun situatie en hebben het gevoel er alleen voor te staan. 

Het Vergeten Kind geeft support aan deze kinderen en heeft als doel ervoor te zorgen dat ze er niet alleen voor staan, zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Om dit te bereiken organiseert Het Vergeten Kind impactvolle kinderprogramma’s en projecten die bijdragen aan een stabiel en veilig thuis voor alle kinderen in Nederland. 

Rij mee voor Het Vergeten Kind en steun kwetsbare kinderen in Nederland. Jouw sponsorbijdragen zullen worden ingezet voor een bijzonder project; de realisatie van Hotel Heppie Veluwe, zie voor meer info www.hetvergetenkind.nl.

TEAM EFFORT
Het is een mooie traditie dat de Noordkaap Challenge teams de wereld een klein beetje mooier maken. Maar er is absolutely no pressure of verplichting om hoge bedragen op te halen, het enige dat we van je vragen is creativiteit en inzet. Kortom, zit jij goed met jouw netwerk of werk je bij een bedrijf dat graag doneert aan het goede doel, ga los. Vraag vooraf aan jouw achterban of ze opdrachten geven tijdens jouw trip die geld opleveren voor het goede doel. Stichting het Vergeten Kind kan helpen met informatie, boekjes en tips om jullie fondsenwerving een boost te geven.

Wil jij meedoen aan de Noordkaap Challenge en voor Stichting Het Vergeten Kind rijden, dan zullen wij jou voorzien van tips om fondsen te werven. Dankzij een onvergetelijke reis kun jij ervoor zorgen dat de meest kwetsbare kinderen in Nederland een steuntje in de rug krijgen.   

Via de teampagina kan elk team online fondsen werven.  Iedere online donatie wordt minus de bankkosten en kosten van het betalingsplatform – zoals Ideal, Mollie en PayPal – na afloop van de challenge rechtstreeks overgemaakt naar het goede doel dat wordt gesteund door het team. De donaties gaan dan via Stichting Challenge for Charity Foundation, gevestigd te Uraniumweg 17, 3542AK in Utrecht, naar de door de teams gekozen goede doelen.

Meld je vrijblijvend aan en ontvang alle info over deelname via deze link: inschrijven