Sign up

Ook jij kunt eraan geloven dit jaar, tijd om je in te schrijven! Start op 7 december 2018 in Hilversum live bij 3FM en rij met ons naar de Noordkaap, 2 weken later finish je in NL! Onderweg kruis je de Noordpool cirkel, high-five je met de kerstman en parkeer je jouw auto op de Noordkaap. Maar ook jaag je op het Noorderlicht, en dat alles in je eigen bolide. Winterbanden eronder en gaan! Onderweg tik je koude challenges af voor 3FM Serious Request.

Het werkt als volgt: jouw team bestaat uit een hoofdrijder en bijrijder(s). De hoofdrijder is degene die verantwoordelijk is voor de inschrijving en wordt ook gezien als contactpersoon door de organisatie van de Noordkaap Challenge.

Sign up!  Hoe eerder we weten dat jij van plan bent deze waanzinnige road trip af te tikken, hoe beter. 

Hoe werkt het? Zodra we je aanmelding hebben ontvangen krijg je van ons een e-mail met informatie over de komende editie. Inschrijven kost 850,- p.p. 

Antwoorden op de belangrijkste vragen over de Noordkaap Challenge kun je vinden in de Frequently Asked Questions.

Wil je met meerdere teams inschrijven, geef dat aan in de stap "opmerkingen". Start met het invullen van de hoofdrijder, loop alle stappen door tot aan de voorlopige bevestiging waar je de Algemene Voorwaarden kunt downloaden. Zodra de betalingen en de getekende Algemene Voorwaarden van alle teamleden zijn ontvangen zal een startbewijs worden gereserveerd. Get ready for a new challenge....

PS. If Dutch isn't quite your thing, but you are interested in joining, please send us your message at info@noordkaapchallenge.com in English and we will get back to you as soon as we can!