CLAIM EEN PLEK IN NKC2018 OF NKC2019

De Noordkaap Challenge is de roadtrip for charity die niet alleen berucht is om de jacht naar het Noorderlicht maar ook door de prima outdoor cabins, highfiven met de kerstman, het befaamde 'foute' kerstdiner, huskyhonden rit, wakduiken, ferry karaoke, parkeren op de Noordkaap en natuurlijk onderweg vette challenges aftikken voor het goede doel. 

Regel een auto, winterbanden, setje sneeuwkettingen, gooi jouw bolide vol met liquids die gaan tot minus 40, and you are ready to go sub-zero!

Belangrijke data; start vrijdag 7 december en finish woensdag 19 december, plus in november plannen we de Meet & Greet voor alle teams. Details volgen. Check ook onze FAQ’s voor extra info.

Charity
De Noordkaap Challenge is één van de grootste donateurs voor 3FM Serious Request. Op 24 september a.s. maakt 3FM bekend hoe het ingevuld zal worden. Voor teams van de Noordkaap Challenge is het vanaf deze editie mogelijk om ook voor een goed doel naar eigen inzicht te rijden! Dus, of je zet je volledig in voor 3FM Serious Request of je doet een combi: de challenges onderweg tik je af voor een extra goed doel dat jij graag wilt steunen. Dit kan een lokale, kleine stichting zijn of een landelijke/internationale stichting die een groter doel nastreeft. Kiest jouw team voor het steunen van een extra goed doel, dan geldt de regel dat minimaal 50% van de totale opbrengst aan donaties naar 3FM Serious Request gaat, de rest gaat naar het goede doel van jouw keuze.

Organisatie
Verder goed om te weten is dat de organisatie naast meet&greet, start en finish, jouw team voorziet van hét Noordkaap Challenge Roadbook, crew op de weg zet, escort naar de Noordkaap regelt inclusief een fotoshoot pal voor de globe op de Noordkaap zelf. En nog veel meer, de accommodaties worden geregeld voor je en er zijn gave extra activiteiten die je kunt boeken. Van een vette husky honden ride tot een snow mobile safari. Inschrijven kan nog tot half november 2018. Claim je plek in deze ultieme roadtrip! 

 

Spread the word